avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa fac acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa fac acte

Locuiesc intr-o casa la tara de 11 ani in care am platit impozitul si tot ce a mai fost nevoie. Am cumparat casa de la cineva cu chitanta de mana, persoana acea o avea cumparata tot cu chitanta de la altcineva si tot asa.... Nu stiu daca cineva are act de proprietate...Eu as vrea sa imi fac acte pe acea proprietate dar nu stiu ce trebuie sa fac. Ma puteti ajuta? Va rog urgent
Cel mai recent răspuns: trascaelena , utilizator 20:01, 26 Noiembrie 2010
Puteti formula o actiune in justitie pentru perfectare vanzare-cumparare inpotriva vanzatorului.
depuneti o actiune prin care solicitati instantei sa dea o hotararea care sa tina loc de act de vanzare-cumparare.
va recomand totusi sa consultati un avocat pt ca este o actiune destul de complexa.
Dar ar m-ai fi o problema. Ultimul proprietar care a locuit inaintea mea in acea casa s-a trezit acum dupa 11 ani ca vrea casa inapoi si s-a prezentat cu o chitanta de mana facuta cu proprietarul dinaintea lui, deci cu o alta chtanta de acum 17 ani. Ce este de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana cu martori este valabila. berevtx berevtx Buna ziua, acum 11 ani cam in 2001,2002 socrii mei au cumparat o casa in jud. Buzau si au facut o chitanta de mana cu sase martori, iar pe chitanta specifica ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! As vrea sa stiu daca are vreo importanta o chitanta de mana incheiata pentru cedarea unui teren (o parte din spatiul unei curti la tara) contra ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune, deși există moștenitori? În anul 2001 am cumpărat ... elia8 elia8 Uzucapiune, deși există moștenitori? În anul 2001 am cumpărat cu chitanță de mână, o casa cu teren la țară. Am locuit neîncetat aici, casa este ... (vezi toată discuția)