Sunt salariata de multi ani intr-o firma si insarcinata in 15 saptamani.Este singura mea sursa de venit
In acelasi timp, sunt si asociat intr-o firma(nu unic) si administrator.Ambii asociati suntem administratori. Nu am nici un venit de pe urma acelei firma, nici dividente, si nu am avut niciodata. De altfel nici nu ma ocup in vreun fel de ea. Am cateva intrebari, va rog:
1. Pot beneficia de indemnizatie crestere copil sau trebuie sa renunt la functia de administrator?
2.Ce trebuie sa fac sa renunt la aceasta functie, de ce acte am nevoie?
3.In urma cu un an m-am casatorit dar nu am schimbat si numele. In ststut apar cu numele vechi. Ce acte sunt necesare pentru schimbare?
1. Nu am gasit inca in ce M.O au fost publicate Normele.
2. Daca de la APS v-au spus ce v-au spus inseamna ca asa este si puteti sa-i credeti pe cuvant deoarece (v-am mai spus) ei aproba CCC si calculeaza indemnizatia aferenta.
3. In Norme nu trebuie explicat fiecare articol din OUG ci numai acelea care necesita anumite precizari.
Acum, ca normele sunt aprobate de guvern si urmeaa a fi publicate, imi puteti spune daca precizeaza ceva ce poate schimba situatia referitor la dreptul de indemnizatie acodat persoanelor care sunt si asociati in SRL?
Au in continuare dreptul la indemnizatie si nu ii obliga nimeni sa suspende activitatea firmelor??