avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bani imprumutati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bani imprumutati

Buna ziua am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute .Am imprumutat o mare suma de bani din 2009 si nu am recuperat-o cum sa fac si unde sa ma duc.Va rog mult sa ma ajutati. Cu mult respect TRANDAFIR ELENA
Daca aveti act cu terta persoana puteti depune plangere la tribunal daca nu puteti sa va luati adio de la bani .dar mai sant si alte cai de atac impotriova acelei persoane .
Multumesc pt. raspuns.Da am un contract de imprumut facut la calculator nu facut de mana, dar fara martori pe acest act.
Il puteti da in judecata pe acest individ iar ca probe impotriva lui duceti aceasta hartie si eventual mai cautati niste martori.Asta ii singura cale legala de atac ..
Sa fac plangere penala pentru inselaciune??????/ MULTUMESC
Cel mai indicat ar fi sa formulati o actiune civila in pretentii,in cazul in care puteti dovedi cu probatorii,intelegerea intervenita intre dvs(acte,interogatoriu,martori,alte probe acceptate de lege)

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana mistery01ro mistery01ro Urmeaza sa imprumut pe cineva cu o suma de bani. Am stabilit de comun acord sa incheiam o chitanta de mana intre noi pentru aceasta suma. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)
Imprumut anisiaileana anisiaileana va rug sa m-a ajutati.am imprumutat in2004 o persoana cu suma de 400mil lei vechi.pt.un an contract legalizat de notar,fara garantie,timpul a expirat,persoana ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)