Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat va rog.

Va supun atentiei urmatoarea speta: m-am judecat intr/o cerere in evacuare, am castigat şi cand am mers cu executorul sa ii execut mi-au spus ca de fapt una dintre persoane are si un al doilea prenume, ca persoana cu care m-am judecat eu ,,nu exista ca entitate fizica,,.Am depus o cerere de indreptare eroare, am termen in 2011. Se poate oare ca instanta sa-mi respinga cererea?S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 18:07, 27 Noiembrie 2010
Se pare ca au gasit un motiv sa traga de timp.
Legea micii reforme in justitie prevede interzicerea evacuării persoanelor din locuinţe în intervalul 1 decembrie-1 martie, în cadrul unei proceduri de executare silită, cu excepţia cazurilor în care persoana care solicită executarea şi evacuarea locuinţei nu dispune de un domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita liviu.s liviu.s se poate suspenda executarea silita pe timp de iarna? (vezi toată discuția)
Evacuare pe timp de iarna handsu handsu Daca exista si in Romania ,ca si in alte tari europene, moratoriu de interzicerea evacuarilor , indiferent de motive , in lunile de iarna ? (vezi toată discuția)
Adjudecatar - probleme cu evacuarea Irina S. Irina S. Sunt in situatia in care, debitorul desi a fost somat de executor sa paraseasca imobilul pe care l-am adjudecat, ajungand la adresa am gasit in imobil alte ... (vezi toată discuția)