avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

BUNA ZIUA
Nu sunt casatorita legai, traim impreuna de 15 ani am realizat multe impreuna si avem si un copil.
Antrebarea mea este urmatoarea ¿ daca ne despartim am dreptul la ce am realizat impreuna? Mentionez, nu suntem casatoriti legal.

VA MULTUMESC FOARTE MULT
O ZI BUNA
Cel mai recent răspuns: dny Daniel , utilizator 12:52, 28 Noiembrie 2010
Da, in masura in care dovediti cu probe.
In cazul concubinajului se aplica tot partajul ca si in cazul casatoriei,o sa dovediti fiecare cu cat si cu ce a contribuit in acesti ani si in functie de aceste probe instanta o sa hotarasca ce si cat vi se cuvine fiecaruia doar ca o sa fie un proces destul de lung,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa concubinaj ContSters97117 ContSters97117 Nu stiu daca problema mea se incadreaza in acest domeniu ,dar incerc totusi sa va adresez cateva intrebari in speranta ca imi veti putea raspunde, sau eventual ... (vezi toată discuția)
Partajul in uniune consensuala myhaita1 myhaita1 Am fost casatorit 15 ani din 1979-1994, iar din 1994-2009 adica inca 15 ani am stat in concubinaj cu fosta nevasta, deci stam efectiv de 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Concubinaj mariaburete mariaburete DACA SE CONVIETUIESTE IN CONCUBINAJ ,5 ANI DE ZILE ,CARE SANT DREPTURILE PARTILOR IN CAZ DE DESPARTIRE? VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)