avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Etape......
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Etape......

Buna.Am facut o plangere la politie(...ne'a ,,tepuit'' o ,,firma'', am dat avans pentru izolarea blocului si n'au terminat, au disparut....), au trecut 30 de zile si n'avem nimic scris -concret, ce trebuie sa facem( banuim ca exista legaturi de rudenie intre faptuitor si un agent....)?! Cineva mi'a sugerat de DIICOT?! Cum ar trebui sa fac plangerea, care ar fi etapele cele mai ,,scurte'' si cu rezultate ,,imediate''?!#-o:(
Depuneti plangerea la politie sau la parchet, in termen de doua luni de la data la care ati stiut cine este faptuitorul.
DIICOT-ul se ocupa de infractiunile de coruptie, sau de cele in legatura cu acestea.
DIICOT nu are in competenta asemenea fapte. Urmati calea legala a inaintarii unei plingeri la organele de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disjungera cauzei badila steluta badila steluta in urma unei plingeri penale in care am calitatea de reclamant am primit o comunicare in care pt. faptuitor pt. savirsirea infrac. prevaz. lde art. 215. ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere intarziata nathaniel nathaniel o persoana este amenintata cu o arma si batuta , dar nu depune plangere la politie imediat daca depune plangere cu martori dar dupa cativa ani mai este luata ... (vezi toată discuția)
Amenintari facebook iuliaa19 iuliaa19 Cineva, cu un cont facebook fantoma ma tot ameninta. Repetitiv, chiar si dupa alte conturi. te tai , ti-as taia gatul, te violez, etc. Ce sansa am ca daca ... (vezi toată discuția)