avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutati-ma: comunicare finala de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutati-ma: comunicare finala de plata

Miam luat un laptop, timp de 2 ani miam platit datoriile, dar anul acesta am avut anumite probleme in familie si am uitat complet de rate, nu pot sa zic ca era mult de platit, erau doar 62 de lei, dar am uitat de ei. Mau sunat la lucru cei de la bucuresti, si miau relatat ca in maxim 5 zile trebuie sa le dau banii deoarece am incalcat contractul cu ei cu neplata celor 3 luni, apoi am primit scrisoarea de la TopFactoring, care ma soma sa achit suma de 1410 Ron in decurs a 5 zile, deoarece nu miam platit datoriile catre firma Sc R**** ifn, acum o luna jumate, am vorbit cu o domnitza de acolo de la birouri, si mia spus ca daca dau 100 de ron in cont se incepe platirea datoriei pe cale amiabila, si imi da timp de ragaz pana in ianuarie 2011, iar acum cateva zile am primit o comunicare finala de plata pe data de 25, in accea data scrisoarea nici nu era in posesia mea(deoarece nu au trecut corect adresa), deoarece nu am dorit sami platesc datoria pe cale amiabila? ce as putea face acum?? leam trimis un mail, in care leam spus ca am solicitat reglarea acestor probleme pe cale amiabila si am dat 100 de ron, iar in ianuarie urmeaza sa le dau restul de bani(de unde oi putea si eu face rost:| )


Va multumesc anticipat pt orice ajutor!:((:sorry:
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 12:44, 29 Noiembrie 2010
Sfatul meu este sa luati legatura cu firma S.C. R..... cu care ati incheiat contractul si sa incercati o reesalonare a ratelor, dar totul scris, nu pe vorbe, incheiati un act aditional la contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cei de la o societate recuperari creante marysa_2u marysa_2u Buna am si eu o problema in urma cu 5 ani am lasat pe cineva sa imi plateasca ratele eu plecand din tara....cand am revenit am fost la banca sa imi verific ... (vezi toată discuția)
De unde stiu cand datoria s-a prescris? maryn1982 maryn1982 am si eu o intrebare am avut un abonament nu mai stiu anul dar cred ca in 2009 2010 la cosmote in care am avut o factura de 420 roni si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Mi-e teama sa mai semnez un alt contract .... cristinabuzau cristinabuzau Buna ziua .Intrebarea mea este legata de un card sc nebancara pentre care am facut o cerere de emitere in martie 2009.Am achizitionat un produs in valoare de ... (vezi toată discuția)