avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... as dori un raspuns
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

as dori un raspuns

buna,as dori tare mult sa intru la SNG dar am cateva nelamuriri;Dupa absolvirea scolii,la repartizarea pe post mai dai un examen pentru postul respectiv la instanta au parchetul unde este postul vacant sau intrii pe post doar cu nota de absolvire.De asemenea as dori sa stiu daca se ofera locuinta acolo unde vei avea postul sau un ajutor de chirie?va rog sa ma informati pentru ca sunt sunt interesata de aceasta scoala.VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ContSters179193 , utilizator 21:37, 7 Decembrie 2010
Dupa cursuri esti repartizat direct pe post in ordinea mediilor de absolvire fara sa mai sustii un alt examen, cat despre decontarea chiriei din cate stiu eu nu se deconteaza.Bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu slujba de procuror stoica marcus stoica marcus buna ziua ,sunt elev in clasa a 12 si as fi interesat sa fac dreptul pentru a ajunge procuror . Dupa ce susti concursul si daca esti admis ,vei fi repartizat ... (vezi toată discuția)
Lamurire ,va rog... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,cred ca postez unde trebuie dar nu am gasit nici o rubrica mai adecvata..deci cu scuzele de rigoare....va rog sa ma lamuriti cu acest sng...sunt ... (vezi toată discuția)