avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... gestionar domeniu public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

gestionar domeniu public

Buna seara.
Sunt angajat la o primarie din vestul tarii ca si inspector i in cadrul biroului urbanism.Primarul doreste sa ma numeasca gestionar al domeniului public .Spuneti-mi in ce lege este prevazut?
avem un sef serviciu la adm dom public privat si de stat
Cel mai recent răspuns: iojamaria , utilizator 18:00, 7 Decembrie 2010
pana amu, n-am mai auzit de gestionar al domeniului public.... sigur, puteti primi atributii de serviciu in cadrul seviciului administrarea domeniului public si privat... :)
Si totusi, atunci cand se face inventarul anual, se intocmeste inclusiv lista cu bunurile apartinand domeniului public. La ultimul control al Curtii de conturi am fost intrebata de ce lipspeste semnatura gestionarului, desi erau semnaturile comp. contabilitate si ale comisiei de inventar. Pentru ca nu stiu cine trebuie sa semneze . Si n-au stiut nici cei de la Curte. Stie cineva?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniul public al orasului casiba casiba Buna ziua. Cand se considera ca un bun donat orasului (UAT) trece in domeniul public al acesuia: in momentul in care exista HCL in acest sens sau in momentul ... (vezi toată discuția)
Grefier arhivar - bibliografie concurs: regulament interior parchet djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Vreau sa ma inscriu la concursul pt ocuparea postului de grefier arhivar la pca craiova si printre subiectele tematicii de concurs imi trebuie si ... (vezi toată discuția)
Curtea de conturi ioanandrei ioanandrei Sunt o persoana fizica de drept privat ( SRL ) care am un contract de prestari servicii cu o institutie publica a statului , contract obtinut prin licitatie ... (vezi toată discuția)