avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati la apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati la apa rece

Locuiesc la apartament si inregistrez restante si penalitati la apa rece. Contractele cu furnizorul de apa rece sunt individuale , dar contoarele de apartament ca si contorul general de la subsol sunt citite prin asociatie . Dupa impartirea intregului consum pe fiecare apartament asociatia primeste in cele din urma factura si tabelul cu ficare platiutor . Dar plata se face individual la ghiseul furnizorului , platitorul fiind instiintat in prealabil printr-un fluturas .

Daca in situatia asta pot beneficia de scutire de la plata penalitatilor la apa rece conform legii 175/2010, celelalte criterii ale legii fiind indeplinite .

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:04, 2 Decembrie 2010
Daca detineti contracte individuale cu furnizorul de servicii ,care este justificarea pentru care factura este emisa asociatiei de proprietari?
@las4ever,
Dumneavoastra catre cine aveti restante si penalizari?
Catre asociatie sau catre furnizorul de apa?
Daca restantele si penalizarile sunt catre furnizor, faceti o cerere si soliciatati acestui a sa va anuleze penalizarile si achitati toata suma restanta in momentul cand va anuleaza penalizarile.
O sa va solicite, probabil si alte acte, dovada veniturilor...
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine sterge penalitaile prescrise de la asociatia de locatari? asociatia? mirceabun1 mirceabun1 Buna ziua In 2010 am beneficiat de lege 175/2010 privind scaderea penalitatilor pentru plata integrala a debitului catre asociatie.Am achitat ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane trecute la intretinere - punct de lucru bats bats Am un pct de lucru la parterul unui imobil Care este nr de persoane pe care trebuie sa-l inregistrez la asociatie avand in vedere ca toti angajatii mei sunt ... (vezi toată discuția)
Penalizare SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! 1.Am platit la furnizorul de apa rece penalitati la o factura, este normal atata timp cat eu nu mai incasez penalitati la proprietari conform ... (vezi toată discuția)