avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertiza defectuasa in granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertiza defectuasa in granituire

Am facut o expertiza judiciara care a confirmat faptul ca dreptatea e de partea mea, adica trebuie respectata intabularea terenului meu din CF. Problema apare in schita expertizei care suprapune gresit schita din CF peste masuratorile din teren astfel ca linia despartitoare dintre terenuri e gresita.
Intrebare: pot cere instantei sa se pronunte doar folosind documentatia de intabulare fara schita expertizei, aducand argumentele de rigoare?
Cel mai recent răspuns: justitiabilul , utilizator 20:44, 5 Decembrie 2010
Daca s-a dispus expertiza judiciara , nu puteti cere instantei sa nu tina cont de expertiza.
Puteti arata totusi greseala materiala din cuprinsul experetizei , si sa cererti instanteti sa oblige expertul la corectarea lucrarii conform pentru a corespunde adevarului .
indicat e sa faceti obiectiuni la raportul de expertiza.
Expertiza am cerut-o eu, nu a dispus-o instanta si este corecta din punct de vedere al concluziei. Nu sunt de acord cu schita expertizei care reda linia intabularii. Eu doresc respectarea planului de amplasament si identificare al imobobilului inscris in cartea funciara nu transpunerea expertului pe schita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Expertiza de teren in recurs alu50 alu50 Buna ziua, as dori sa-mi dati niste informatii pentru un recurs. Familia mea a dat in judecata un vecin care a abuzat cu aprox. 1.5m din lungimea imobilului ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza formulate eronat nrobert13 nrobert13 Buna ziua! Sunt parte intr-un proces civil in care ma reprezint singur in materia granituire. Instanta a cerut o expertiza topografica, care s-a efectuat, iar ... (vezi toată discuția)