avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reconstituirea vechimii in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reconstituirea vechimii in munca

este cineva dispus, inarmat cu rabdare si cu stiinta la o discutie probabil mai lunga despre aparent ,, incilcita,, mea problema de reconstituire a vechimii in munca ? rog competenta si seriozitate -va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: doina57 , utilizator 00:45, 3 Decembrie 2010
Vedeti ce povesteste si aici :
www.avocatnet.ro/content/for...

Pe scurt, mie mi-e neclar ce contract are pe perioada 2004-2008 (pe care dansul il considera fals) care totusi nu constituie vechime.

doina57, va rog sa scrieti doar in acest topic.
faceti recurs in termen de 10 zile de la comunicarea sentintei tribunalului si cereti C.A. casarea sentintei si trimiterea cauzei spre rejudecare la acelasi tribunal intrucat doriti sa cereti expertiza si expuneti care ar fii motivele ...
in ceea ce priveste plangerea penala aceasta se face la parchatul de pe langa judecatoria unde:
-va aveti domiciliul
-isi are sediu firma
- unde s-a comis infractiunea
alegeti unde aveti domiciliu
plangerea va fii verificata sub toate aspectele prevazute de legea penala
insa, nu stiu care va fii persoana impotriva careia va veti indrepta intrucat ... posibil sa fii trecut termenul de 60 zile... in schimb refaceti probele in conflictul de munca si trebuie sa castigati
buna seara, sunt mama celui pentru care va cer aceste sfaturi ,-contractul acesta nu are adresa reala a angajatului ,deoarece in 1997 ne-am mutat la alta adresa unde locuim si in prezent,-deci in 2004 cand se pretinde ca s-ar fi semnat acest contract in prezenta fiului meu ,adresa nu mai era aceea care a fost trecuta pe contract,
in regula , faceti recurs!
Eu nu inteleg ce aveti cu contractul acela intr-o cerere de reconstituire a vechimii in munca. Este contractul acela valabil pentru perioada 2004-2008? Atunci aveti vechime 4 ani. Problema dumneavoastra este cu perioada 2000-2004

Citez ce ati scris dincolo:

sunt fost fotbalist si 01.08.20cim01 an semnat primul CIM pe perioada 01.04.2001-01.07.2002 singura dovada este fisa fiscala 2 din care reese data angajarii- clubul NU recunoaste ca existand un CIM si spune ca am practicat fotbal ca amator,-in luna 07 2002 am semnat un alt CIM tot cu ei pe perioada 01.07.2002-30.06 2005- in cadrul acestui CIM s- a semnat un Acord de transfer la o echipa din alta localitate,care trebuia sa semneze cu mine un nou CIM pe perioada20.08.2002-30.06.2004 NU a facut-o,-C.MUNCII prev.la art. 47(2),(3),(4).ca cedentul este direct raspunzator de aceasta daca cesionarul nu a facut-o.asa este?

Alte discuții în legătură

O cerere la procuratura ,pentru fals in inscrisuri.....etc doina57 doina57 va rog frumos sa-mi spuna cineva,cum fac o cerere pentru procuratura ? (vezi toată discuția)
Modificare sentinta sau casare cu trimitere spre rejudecare friday_325 friday_325 Buna seara. Urmare respingerii pe exceptia prescrierii a unei actiuni in raspundere patrimoniala introduse de o societate impotriva unui fost angajat, as dori ... (vezi toată discuția)
Recurs laryssa laryssa Buna ziua, Ma poate sfatuii si pe mine cineva daca la recurs pot solicita mutarea dosarului la Tribunalul Bucuresti ? Procesul s-a incheiat la Tribunalul ... (vezi toată discuția)