Buna seara, doresc si eu sa-mi raspunde-ti la o problema. Momentan, ma aflu in concediu pentru ingrijirea copilului, pana in mai 2008. Am posibilitatea sa pot prelungi acest concediu, chiar daca nu mai beneficiez de indemnizatie? Ce alte posibilitati am de a putea sta acasa cu copilul? Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Art.51 alin.1 lit.b din Codiul Muncii prevede ca, contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa salariatului in situatia concediului pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani.
De asemenea, suspendarea prin acordul părţilor se produce în cazul concediilor fără plată pentru studii sau interese personale.
buna ziua,
in cazul personalului bugetar contractual, acesta daca este numit la cabinetul unui demnitar poate sa isi suspende cim prin acordul partilor sau care ar fi procedura corecta?
si o a doua intrebare: un functionar public daca se suspenda pentru interese personale , in acesta situatie se poate angaja la un alt angajator pe perioada suspendarii?
multumesc anticipat.
Concediu fara plata
Ristina
Cat concediu fara plata pot lua intr-un an ? Daca as dori un concediu fara plata pentru odihna, ingrijirea sanatatii, se poate numai cu o cerere catre ... (vezi toată discuția)