Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

buna ziua.am si eu o intrebare la care as dori un raspuns sigur daca se poate... am hotarare judecatoreasca legalizata si irevocabila in care instanta obliga tatal fetitei mele,la plata pensiei alimentare,acesta locuind in italia. nu mi sa dat niciodata aceasta pensie de cand sa dat aceasta hotatare.ce ma sfatuiti sa fac pentru ami intra in drepturi pentru copilul meu.va multumesc!
 Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 crysty224	                   

cum pot cere marirea pensiei alimentare daca el este in alta tara? (vezi toată discuția)
	                    crysty224	                   

cum pot cere marirea pensiei alimentare daca el este in alta tara? (vezi toată discuția)

ContSters78644	                   

sint divortata copil de 16 ani.de 6 ani tatal fetitei a plecat definitiv in spania si nu a mai platit pensie alimentara.este rezident cu scte in regula si ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters78644	                   

sint divortata copil de 16 ani.de 6 ani tatal fetitei a plecat definitiv in spania si nu a mai platit pensie alimentara.este rezident cu scte in regula si ... (vezi toată discuția)

AnCuTsA	                   

Sunt divortata din 2007 iar atunci la minimul pe economie s-a stabilit pensia alimentara la 98 de lei.Mentionez ca de 2-3 ani imi trimite 250 lei dar el este ... (vezi toată discuția)
	                    AnCuTsA	                   

Sunt divortata din 2007 iar atunci la minimul pe economie s-a stabilit pensia alimentara la 98 de lei.Mentionez ca de 2-3 ani imi trimite 250 lei dar el este ... (vezi toată discuția)