~ final discuție ~
 teodosie113	                   

Detin un teren langa raul Dorna cu destinatia curti constructii. Am si o casa amplasata pe acest teren.
Intre mine si raul Dorna exista drumul de accces al ... (vezi toată discuția)
	                    teodosie113	                   

Detin un teren langa raul Dorna cu destinatia curti constructii. Am si o casa amplasata pe acest teren.
Intre mine si raul Dorna exista drumul de accces al ... (vezi toată discuția)

anca49	                   

Buna ziua, am nevoie de un sfat autorizat. Locuiesc in orasul Sinaia, si am o locuinta propietate personala. La adresa unde locuiesc  santem 3 familii cu acces ... (vezi toată discuția)
	                    anca49	                   

Buna ziua, am nevoie de un sfat autorizat. Locuiesc in orasul Sinaia, si am o locuinta propietate personala. La adresa unde locuiesc  santem 3 familii cu acces ... (vezi toată discuția)

Sorin45Hd	                   

Bună ziua. 
Va rog, as dori sa știu dacă am vre.o șansă de a demola un gard făcut de vecinul meu, turnat din beton fără autorizatie și topometrist la ... (vezi toată discuția)
	                    Sorin45Hd	                   

Bună ziua. 
Va rog, as dori sa știu dacă am vre.o șansă de a demola un gard făcut de vecinul meu, turnat din beton fără autorizatie și topometrist la ... (vezi toată discuția)