avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reorganizare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reorganizare firma

Buna ziua,ce trebuie sa fac sau cui trebuie sa ma adresez pentru reorganizarea firmei pentru ca vanzarile au scazut si nu mai acopera cheltuielile. Multumesc:sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:07, 5 Decembrie 2010
Reorganizarea poate fi facuta de companie cu aprobarea Adunarii Generale a Actionarilor, de administratorul judiciar, prin raportul de evaluare, sau de creditorii companiei.

simion nicoleta a scris:

Buna ziua,ce trebuie sa fac sau cui trebuie sa ma adresez pentru reorganizarea firmei pentru ca vanzarile au scazut si nu mai acopera cheltuielile. Multumesc:sorry::sorry:
Buna seara .
Si daca nu se refera la fuziuni,absortii,contopiri,etc. ci la reorganizarea judiciara in sine, aceasta se poate numai in cazul aprobarii insolventei,in conditiile art.28 din Legea nr.85/2006,de catre Tribunalul Comercial.
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de insolventa Monyyyyka Monyyyyka ce trebuie sa fac ca sa cer insolventa firmei mele? (vezi toată discuția)
Inchiderea procedurii insolventei si procesul penal rrocambole rrocambole Procedura insolventei poate fi inchisa anterior solutionarii unei cauze penale in care societatea este parte vatamata si parte civila? In caz ca procedura se ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate maria c. maria c. Am un srl cu datorii doar la finante in valoare de 18.000 lei. Doresc sa demarez actiunea de insolventa simplificata in vederea demararii falimentului si as ... (vezi toată discuția)