avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... redeschidere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

redeschidere pfa

In luna mai reg comertului mi-a radiat pfa fara sa ma notifice
pe site este trecut in baza legii 300/2004 art 13 nu pare sa aiba legatura
Din cate mi s-a spus au radiat pfa pentru ca nu avea codul caen preschimbat
Ce pot face sa redeschid acest pfa cu acelasi nume si acelasi cui
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:57, 6 Decembrie 2010
Trebuie sa infiintati un nou PFA, dar nu veti avea acelasi numar de inregistrare la Registrul Comertului si acelasi CUI.
Actele necesare pentru a astfel de PFA sunt:
- dovada pregatirii profesionale sau de dovada experientei profesionale (diploma sau copie Carte de munca din care sa reiasa faptul ca aveti cel putin 2 ani experienta in domeniul in care doriti sa desfasurati activitatea, sau certificat de producator)
- dovada sediu (contract de inchiriere sau contract de comodat)
- specimen de semnatura (autentificat la notar)
- cerere de inregistrare (formular tip ONRC)
- declaratie pentru autorizarea activitatii (formular tip ONRC)
- copie CI
- taxe de registru
Dosarul cu actele sus mentionate se va inregistra la ORC din judetul in care doriti sa infiintati PFA, in vederea obtinerii autorizatiei.
Nagy Noemi
PFA-ul a fost radiat in baza OUG 44/2008, art. 39 alin. 2. Aveati obligatia legala ca in termen de 2 ani sa preschimbati certificatul de inregistrare. Nu e nicio problema, infiintati alt PFA. Detalii inmatriculare aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire pfa cu certificat de producator fructe: e posibil? ce acte sunt necesare? maryah_maryah maryah_maryah Buna ziua. Prietenul meu este pomicultor (mere, pere, gutui etc) si detine un certificat de producator pentru a comercializa produsele. 1.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Ce studi(calificari) iti trebuie pt deschidere magazin naturist? viorel_bz viorel_bz pt a deschide un magazin naturist tip plafar ceaiurii, tincturii,etc iti trebuie o anumita calificare,studii? va multumesc (vezi toată discuția)
Poate un bucatar sa devina persoana fizica autorizata? maxim63 maxim63 Daca ati putea sa imi dati orice informatie legata de practicarea meseriei de BUCATAR CA PERSOANA FIZICA.CEVA DE GENUL CUM ESTE IN ANGLIA;ADICA ... (vezi toată discuția)