avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Fondur nerambursabile interne si europene
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Fondur nerambursabile interne si europene

daca depun un proiect pentru a face bani din fonduri interne sau european pentru o asociatie non profit care se ocupa cu copii orfan trebuie sa am cateva % din valoarea proiectului?
Sau cum functioneaza?
Va rog detali.
Cel mai recent răspuns: MARIA MAGDALENA HISUM , Consultant credite si finantari 21:56, 2 Ianuarie 2011
Fiecare finantator are un ghid al solicitantului. Conditiile prevazute in ghid va vor lamuri pe deplin. In genere, ONG-urile au contributii mai mici, dar exista si finantatori externi care nu solicita contributie solicitantului de fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere conventie pn cadrul unui ong gbrlcostache gbrlcostache Un ONG /asociatie non profit, poate sa incheie conventie pt. niste absolventi? Cei care sunt eligibili pt. art.80 legea 76/2002, sunt si pentru ONG-uri sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)