avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La multi ani ! de Mos Nicolae
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La multi ani ! de Mos Nicolae

La multi Ani!

La multi ani,Doamnelor si Domnilor care poarta numele Sfint de Nicolae.
Sanatate,bucurii,prosperitate...

:vishenka: La multi Ani !
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 19:35, 6 Decembrie 2010
:) Noi sarbatorim ziua de nume al fiului nostru care se numeste Nicolas. Multumim
Si in occidente sarbatorim pe sf Nicolae(280-345, ultimi vremuri a persecutia fizica si legala a crestinilor, care a oprit imparator Constantin), fiind de multe ori patron economic a familiilor. "Sancte Nicolae, curam domus age" se zice in latina. Fiind el fiu de parinti bogati, a lasat tot in urma lui Hristos. A patimit persecutia, si dupa pacea crestineasca-constantineasca a plecat la Bari, impartind mostenirea parinteasca de aur pe ascuns in mai multe casele. Acuma cu criza asta doar imparte dulcuri in ghetuti. Traditia acest cu daruri nu le urmarim in occident. In Spania 6 decembrie este ziua Constitutia de 1978, (ceea mai lunga pana acuma) si pe 8 ziua catolic diferentiat de ortodoxi, pentru ca in 1850 s-a declarat dogma a zamaslirea lui Maica D-lui preacurata, adica fara pete, fara pacat original. Singura femei din lume, dupa Eva, care a nascut fara pacat original. Si asa cum de o femei ca Eva a venit pacat de o femei ca Maria a venit mantuirea. Cred caa femeile romana sunt mantuirea lumea modern, sper. Dogma dispune ca D-zeu pentru merite aplicate cu efect retroactive (vesnic) cu patimea lui Hristos pentru in primul rand mama sa, a putut, a vrut desi a facut ca sa nasca fara pacat. De aceea este surit la cerul cu trupul si suflet. In aceas an 1850, s-a aparut cu aceas nume Preacurata Conceputa pe Bernardette in Franta, fiind ca nu stia fata nicio vorba despre misterul respectiv, confirmad dorinta lui Dzeu sa declarez misterul respectiv, declararea (nu infiintarea sau constituirea, as zice in juridic) pentru ca revelatia s-a facut totala deja cu moartea ultimul apostol. Din pacate in tarile ortodoxe nu se sarbatoresc nici s-a declarat misterul respectiv. Eu fac onorea pe "Maria Inmaculada" si pe Nicolae -si, de ce nu, pe Spania constitutionala- cu acest post pentru daruri material si spirituale a tuturor participanti la acest comunitatea, incluziv pe cea care ne-a lasat cu putin timp Legally.
AngelaL a scris:

:) Noi sarbatorim ziua de nume al fiului nostru care se numeste Nicolas. Multumim


La multi Ani! sa fie sanatos,sa va bucurati de aceasta minunata zi de sarbatoare impreuna cu fiul dvs, Nicolas.
Frumos nume. :luck:
La multi ani! :luck:
Sarbatori fericite!
AngelaL a scris:

:) Noi sarbatorim ziua de nume al fiului nostru care se numeste Nicolas. Multumim


La multi ani....sa va bucurati alaturi de el !

Alte discuții în legătură

Azi este sf. stefan la multi ani! ContSters179589 ContSters179589 :love1: De [b]Sf. Stefan, [/b]fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest ... (vezi toată discuția)
Urare de ziua sf ioan! sca baloisibaloi sca baloisibaloi Tuturor celor care poartă numele Ion şi derivatele acestuia le urez multă sănătate, fericire, prosperitate, noroc şi LA MULŢI ANI ! (vezi toată discuția)