avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii - elev in Spania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii - elev in Spania

Copii care invata in spania au dreptul la alocatie?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 21:32, 6 Decembrie 2010
eumarian a scris:

Plateau poate piei de antilopa (Ghana) sau promisiuni petroliere (Iran), dar bani n-au intrat in tara. Universitatile din Spania sunt printre cele mai avansate din Europa, totusi...

Va rog sa va veniti in fire si sa va uitati pe clasamente obiective, nu pe anecdotica, inainte a face asemenea afirmatii. Invatamantul romanesc este printre ultimele 5 din Uniunea Europeana la toate numerele care conteaza (alfabetizare, absolventi/populatie, numar de lucrari stiintifice, PISA etc).

Invatamantul superior e mai bun (doar decat preuniversitar), dar baza eleviilor cu istoria, geografia, limba, matematica si -de ce nu- latina, este sub pamant in europa occidental. Sigur ca avem in Spania scolii particulari, private, si sunt mai bune. Sistemul vostru? Incredibil de bun. E ceva curios. Ar trebuie sa exporteze peste toate lumea, incluziv America nordului. De ce?. Pentru ca aveti respect pe profesori, traditia, uniforme, etc. Eu fiind la tara sunt incantat cu scola copilului meu. Vad respect si iubirea in fata intelegerea. Capacitatea de a se fac fata pe probleme. In Spania, la inceputul secului XX erau 80% de analfabetismul. Doar din 1956 incoace sa raspandit scoli rurale. Si acuma?. Dumnezeu ne ajute, se invata cum sa fac sex cu preservativ. Cum sa bat pe profesori fiind nevinovat, cum sa fac ...
Criza, a revolutia franteza din 68, a facut praf invatamantul si universitar. Doar universitatii private au niste categoria.
Despre clasamant? Imi pare rau dar cine o face a venit din invatamantul pretentios occidental bun. Eu insist va sa dau inapoi pe copiilor vostri sa se invate mai bine in Romania. O va faci mai fericit si mai cult dpv omenesc. (Se stie si ca in Romania sunt destept in domeniu scintific practic (matematicien, fisicien, ingineri, itt, medici, si acuma AVOCATI!!!
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
Alvaro Liniers, Avocat
:bow:
Iubiti prea mult Romania pentru a fi obiectiv. Sa va auda altii ca la noi elevii isi respecta profesorii si merg in uniforme :)) Este foarte bine ca parintii sa isi trimita copiii unde cred ei ca este mai bine, atat intelectual cat si moral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul elevului la personalitate Radamante Radamante 1.Codul Civil -art. 58 Drepturi ale personalităţii (1) Orice persoană are dreptul la viaţă, la sănătate, la integritate fizică şi psihică, la ... (vezi toată discuția)
Ce legi li se aplică profesorilor din școlile private internaționale? a_na a_na Aș vrea să știu ce legi (în afară de legislația muncii) li se aplică profesorilor angajați într-o școală înregistrată la MEN ca furnizor de ... (vezi toată discuția)
Secretul finlandezilor cine nu stie sa scrie si sa citeasca nu are voie sa faca copii Sorin Farcas Sorin Farcas Secretul finlandezilor De ce este atit de obisnuit ca in Finlanda, un adolescent normal sa termine primele 8 clase cu medii excelente, vorbind o engleza ... (vezi toată discuția)