buna ziua,
daca la prima infatisare sotii sunt de acord asupra desfacerii casatoriei,custodiei copiilor si pensiei alimentare,cum se procedeaza?
mentionez ca eu am introdus actiunea si maine,7 decembrie ,avem prima infatisare,la ora 9,00.
fetita are 15 ani si a fost audiata anul trecut cand am facut cererea initiala.
am inteles ca acum,dupa modificarile codului civil,daca suntem de acord in toate privintele nu se mai audiaza copiii,nu mai este nevoie de martori si nici de ancheta sociala .
mi se pare traumatizant pentru ea sa mai fie audiata inca o data.
asta a fost motivul pentru care am insistat sa venim amandoi la prima infatisare si sa fim de acord cu toate...
nu va mai fi audiata copila daca a fost deja. posibil ca si raportul autoritatii tutelare sa fie la dosar.
modificarile in materia divortului intra in vigoare pe 26 dec
poate, cu putin noroc, divortati maine
chiar si anterior modificarilor c. de proc. civ., daca sotii se prezentau amandoi in fata instantei de judecata si cadeau de acord cu privire la toate capetele de cerere ale actiunii , inclusiv referitor la incredintarea minorilor, nu se mai audiau martori, copiii nu mai erau audiati si nici ancheta sociala nu se mai efectua.
am avut cateva dosare, care s-au solutionat chiar la primul termen de judecata. ;)
Divort
ContSters133679
buna seara.am si eu o intrebare.sunt intr-un divort cu minori,azi am avut prima infatisare,paratul nu sa prezentat la infatisare iar urmatoarea infatisare e pe ... (vezi toată discuția)