Popa Adrian 
	    	Contabil

Popa Adrian 
	    	Contabil	    

Popa Adrian, Contabil
 Popa Adrian, Contabil 	
			 BX 
	    	Utilizator

BX 
	    	Utilizator	    

cat impozit pot sa imi opreasca din salariu?
 BX, utilizator
 BX, utilizator 	
			~ final discuție ~
 cristinaq	                   

buna ziua as dori sa stiu cum sa calculez si care sunt deducerile personale si contributiile unui salariat cu contract de munca cu timp partial 2 ore ne avand ... (vezi toată discuția)
	                    cristinaq	                   

buna ziua as dori sa stiu cum sa calculez si care sunt deducerile personale si contributiile unui salariat cu contract de munca cu timp partial 2 ore ne avand ... (vezi toată discuția)

youseespike	                   

Buna ziua,
Firma care tine contabilitatea asociatiei de proprietari sustine ca din 2013 candva, impozitul pe salariul  administratorului se calculeaza diferit ... (vezi toată discuția)
	                    youseespike	                   

Buna ziua,
Firma care tine contabilitatea asociatiei de proprietari sustine ca din 2013 candva, impozitul pe salariul  administratorului se calculeaza diferit ... (vezi toată discuția)

cristina_b	                   

pentru un salar brut de 3600 lei, un salariat cotizeaza la sindicat cu 1% din salarul brut (36 lei). intrebare: cand se calculeaza impozitul pe salar, se tine ... (vezi toată discuția)
	                    cristina_b	                   

pentru un salar brut de 3600 lei, un salariat cotizeaza la sindicat cu 1% din salarul brut (36 lei). intrebare: cand se calculeaza impozitul pe salar, se tine ... (vezi toată discuția)