avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc sa dau partile fratilor , dar ei se afla in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc sa dau partile fratilor , dar ei se afla in diferite orase

Buna seara ,
Parintii mei au cumparat un apartament iar acum 8 ani mama a murit , sa facut succesiunea si acum eu as dori sa platesc partile fratilor mei dar problema este ca fiecare este in alt oras iar unul in italia si el nu poate veni in tara iar tatal locuieste la tara .
Acelasi lucru las putea face si cu fratele meu din italia dupa care sa traduc acel document ?
As dori sa stiu daca ma pot duce la fiecare si sa fac un act la notar ca si-a primit fiecare partea dupa care sa merg la tatal meu la tara cu aceste documente si sa modificam contractul de casa pe numele amandurora (la notar ) .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:09, 6 Decembrie 2010
indicat e sa faceti iesirea din indiviziune si asa rezolvati si problema locativa cu tatal dvs.
lorycik_bv a scris:

doresc sa le cumpar partile .

Trebuie ca si ei sa vrea sa le vanda.
Mergeti sa consultati un avocat care sa inteleaga toate datele problemei si sa fie atent.
Puteti deschide si proces dar mai intai trebuie stiut ce acte aveti si ce vrea fiecare ca sa nu va judecati cativa ani aiurea...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Succesiune intre nepot si unchi master333 master333 Buna ziua !!! Tatal meu a decedat acum o luna iar eu am ramas unicul mostenitor deoarece nu a fost casatorit si nici nu am alti frati. In urma lui mi-a ramas ... (vezi toată discuția)
Cum trimit o procura din strainatate? florentinanicoleta florentinanicoleta eu sunt in italia iar fratele meu are nevoie de o procura prin care sa se poata ocupa de succcesiunea apartamentului parintilor nostri.mama a murit in 2002 iar ... (vezi toată discuția)