ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

ContSters137516 
	    	Utilizator

ContSters137516 
	    	Utilizator	    

ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

ContSters137516 
	    	Utilizator

ContSters137516 
	    	Utilizator	    

robertsega32	                   

Cat costa sa introduci doua obiecte secundare de activitate in statut? Se publica un Monitorul Oficial tot statutul modificat, sau doar mentiunea privind ... (vezi toată discuția)
	                    robertsega32	                   

Cat costa sa introduci doua obiecte secundare de activitate in statut? Se publica un Monitorul Oficial tot statutul modificat, sau doar mentiunea privind ... (vezi toată discuția)

camiha	                   

Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
	                    camiha	                   

Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)

LuchianSeb	                   

Buna ziua. 
Am si eu cateva nelamuriri. In cazul in care se doreste completarea actului constitutiv si cu alte obiecte de activitate (activitatea principala ... (vezi toată discuția)
	                    LuchianSeb	                   

Buna ziua. 
Am si eu cateva nelamuriri. In cazul in care se doreste completarea actului constitutiv si cu alte obiecte de activitate (activitatea principala ... (vezi toată discuția)