avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale introducere obiecte secundare de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

introducere obiecte secundare de activitate

Cat costa sa introduci doua obiecte secundare de activitate in statut? Se publica un Monitorul Oficial tot statutul modificat, sau doar mentiunea privind introducerea codurilor caen? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 13:47, 5 Iunie 2009
se publica in Monitorul Oficial doar Actul Aditional prin care s-a hotarati de asociati extinderea obiectului de activitate; Actul constitutiv actualizat doar se depune la registrul Comertului.
Cu privire la costuri, acestea sa calculeaza dupa nr. de caractere fara spatii , depinde de marimea actului aditional. Apreciez la o suma de 500 lei.
ce acte trebuie? hotararea AGA (CA), statutul actualiyat in doua exemplare...?
Cel mai bine mergeti la ORC -Biroul Unic si veti fi indrumat in mod corect.
robertsega32 a scris:

ce acte trebuie? hotararea AGA (CA), statutul actualiyat in doua exemplare...?


Va spun din propria experienta(poate va ajuta).Actul constitutiv modificat,hotarare AGA si numaratorul de cuvinte pt hotarare.
Nu uitati sa aveti la Dvs. si un timbru judiciar de 1 leu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Act aditional la actul constitutiv elprypas elprypas Buna ziua Am o nelamurire legata de urmatoarea problema: Vreau sa primesc definitiv 50 % din partile sociale ale unui Srl cu 2 asociati, sa adaug si sa ... (vezi toată discuția)