avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor cu avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor cu avocat

Am primit o citatie in care spune ca trebiue sa ma prezint la proces ca si martor,''coplet penal cu arestati plus civili cu procuror,,.scrie ca partea citata are dreptul la un aparator,iar i n cazul in care partea nu-si alege aparator i se da unul din oficiu....ce in nseamna asta,am nevoie de un avocat?am inteles ca daca nu ma prezint pot fi luata cu mandat de catre politie....sau chiar amendata...Eu daca trebiue ma prezint la prima infatisare dar cum pot refuza daca mai sunt chemata din nou,deoarece sunt si insarcinata in 6luni jumate si efectiv decand am primit citatie sunt intr-un stres continuu si nu ma simt bine deloc,...ce as putea face in privinta asta?nu stiu daca o sa fiu capabila de a face fata situatie deaoarece sunt o fire fff emotiva si ma pierd cu firea rpd.....ast un rasp,multumesc mult
Cel mai recent răspuns: priya_22 , utilizator 18:12, 7 Decembrie 2010
Va prezentati fara probleme,declarati intai situatia dvs si stare in care va aflati si ca o eventuala audiere a dvs mai tarziu este mai greu de realizat datorita evolutiei sarcinii,instanta poate lua in aceasta situatie masura audierii dvs,sub rezerva reaudierii,cu aprobarea partilor prezente
Veti mai fi citata numai daca va fi neparata nevoie de prezenta dvs..
Declarati adevarul si nu veti avea probleme
va multumes mult pentru raspunsurile dvs mi-ati redat linistea!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G De cate ori se poate chema un martor intr-un proces penal, daca acesta se tot amana? (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu ?! lilicrin lilicrin In Romania exista posibilitatea de a primi avocat din oficiu? Cel caruia i-am deschis proces penal a cerut amanare pentru a solicita avocat, sau ceva de genul ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la plangeri intr-un caz penal anamariaf anamariaf Buna, as avea neboie de ajutor in cazul unei citari de prezentare la tribunal in urma unei declaratii intr-un caz de infractiuni pe internet . ideea e ca tot ... (vezi toată discuția)