avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lista Asociatii Proprietari/Locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lista Asociatii Proprietari/Locatari

Buna ziua . As dori sa stiu de unde pot lua o lista cu Asociatiile de locatari si presedintii acestora ? Am fost la Primaria sector 6 si mi-au spus ca nu au asa ceva . Sunt membru al unui Proiect Urban si imi trebuie numerele de telefon ale presedintilor de Asociatii pentru a nu merge din usa in usa sa deranjez .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:17, 8 Decembrie 2010
Nu exista o baza de date referitor la aspectul care va intereseaza ,tocmai datorita caracterului confidential la informatiilor
Eventual puteti contacta organizatiile/fundatiile ,care au ca si obiect de activitate reprezentarea intereselor asociatiilor de proprietari ,in raport si fata de autoritati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare statutara a.g.? conjoint conjoint In cadrul AG,reconvocate, s-a hotarat constituirea unui fond special pentru onorariu avocat angajat de asociatie in vederea verificarii legalitatii unei ... (vezi toată discuția)
Ca singurul membru fondator al unei fundații pot avea salariu? Ion Deleacu Ion Deleacu Bună ziua, Ca singurul membru fondator al unei fundați cum pot fi plătit? Pot avea salariu? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Este compatibila functia de presedinte al asociatiei cu functia de primar? Alin Buzatu 12 Alin Buzatu 12 Buna ziua,sunt presedintele unei asociatii ONG fara remuneratie ,fara contracte actine cu alte societati sau institutii ...intrebarea mea este urmatoarea: Este ... (vezi toată discuția)