avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE LOCUINTA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE LOCUINTA

In octombrie 2010 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa - Raiffeisen Bank (persoana fizica) . Odata cu acest credit mi-au facut obligatoriu cei de la banca si asigurare pentru apartament pentru care platesc anual 52 euro. Mai este nevoie sa inchei si acea asigurare obligatorie pana la 15 ianuarie 2011 in valoare de 20 euro impusa?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:40, 13 Decembrie 2010
Da.
Din pacate ...da, pentru ca ati incheiat asigurarea dupa data de 14 iulie 2010 cand a intrat legea in vigoare. Daca incheiati aceasta asigurare facultativa inainte de 14 iulie 2010, erati obligat sa incheiati asigurarea obligatorie la expirarea celei facultative.
Da , insa va trebui sa mergeti la asiguratorul pt care banca v-a intocmit polita facultativa de locuinta complementara creditului sa va faca un supliment de precizare prin care sa va introduca fransiza pentru cele trei riscuri ala PAD. VA STI INSPECTORUL DE ASIGURARI CE TREBUIE SA FACA.
Buna ziua. Daca asiguarea mea expira la dat de 01 aprilie, dar este pentru cladirea firmei, sunt obligata ca de la 01 ianuarie sa o fac si pe cea obligatorie? Cel care mi-a facut asigurarea facultativa sustine ca este obligatoriu ca de la 01 ianuarie sa o fac si pe cea facultativa. Multumesc.
Nu,pentru ca aveti deja o asigurare

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinta eka20 eka20 Buna seara! Avem credit de nevoi personale cu ipoteca si in urma achizitionarii acestuia, suntem obligati la asigurarea locuintei. Platim anual 250euro, iar ... (vezi toată discuția)
Asigurarea locuintei obligatorie= asigurarea facultativa cicinic cicinic Daca pana la 15 iulie inchei o asigurare facultativa de locuinta,este valabila pentru a nu fi amendat,sau sunt obligat sa inchei si una obligatorie(PAD)? (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinte nicoleta74 nicoleta74 buna ziua si La multi ani tuturor! A inceput isteria cu politele de asigurare obligatorie a locuintelor. Care mai de care isi da cu parerea ca incepand cu 15 ... (vezi toată discuția)