avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nelamuriri in privinta asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nelamuriri in privinta asociatiei

In luna Noiembrie am depus subventia de incalzire pt 1 singura persoana si mi-a fost primita,iar azi am vazut cu stupoare ca mi-a trecut 2 persoane la intertinere pe luna Octombrie.Avea voie s-a imi primeasca subventia pt 1 persoana ,daca ea mi-a bagat cu o luna in urma 2 persoane?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreea1824 , utilizator 17:31, 8 Decembrie 2010
Cred ca dvs. nu intelegeti: discutati ca sunteti trecuta cu 2 persoane la intretinere pe luna octombrie, insa subventia o cereti in nume personal pe luna noiembrie cand ati declarat pe proprie raspundere ca venitul este numai al dvs., deci 1 persoana, deci care-i problema? Eu asa am inteles din topic. Probabil ca pe luna noiembrie va va trece la intretinere cu 1 persoana... Cum sa va ajutam?
Si noi avem proprietari care in toata perioada cand nu se dau subventii figureaza la as. cu un nr. de persoane, iar cand completeaza cererea-declaratia, o fac pentru alt nr., de obicei mai mare (nu este cazul la dvs.) - chiar daca nu este real, insa suporta la cheltuielile de intretinere nr. pers. pe care la declarat pentru toata perioada sezonului rece.
Asa cum am spus, nu este cazul la dvs., dar cam asa stau lucrurile si prin alte parti. Va sugerasem sa luati legatura cu presedintele com executiv pentru clarificare situatiei cu nr. de persoane cu specificarea ca legea spune ca o persoana pentru a fi trecuta la cheltuielile de intretinere ale as. prop. trebuie sa locuiasca cel putin 15 zile in apartamentul cu pricina. Nu stiu daca v-am ajutat sau nu, dar va mai asteptam pe forum!
Va multumesc pt. raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama un administrator de bloc ? Gaby123123 Gaby123123 Salut . O sa zic pe scurt ,in apartament locuiesc 3 persoane , soția ,copil de 8 ani și copil de 1 an ,practic 2 persoane la întreținere . Eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Lntretinerea la bloc Diana3188 Diana3188 Buna ziua. Astazi din nou, m-am confruntat cu o problema la veche. Am un apartament in care nu locuieste nimeni de aproximativ 3 ani de zile. se merge in acel ... (vezi toată discuția)
Facturare greşită la întreținere Monica_Andreia Monica_Andreia Bună ziua,sunt proprietarul unei garsoniere de patru ani de zile, iar de doua luni în factura apare doua persoane la întreținere (subliniez faptul că ... (vezi toată discuția)