avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare prejudiciu in proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare prejudiciu in proces civil

Cum pot sa-mi recuperez in proces civil prejudiciul cauzat de infractiunea fals si uz de fals ? Invinuitul si-a recunoscut fapta . Care sunut etapele ? Actiune in pretentii ? Prima oara se face concilire directa ? Taxa timbru judiciar ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:58, 8 Decembrie 2010
incercati prin procesul penal (daca nu s-a finalizat) ptr ca sunteti scutit de taxe.
merge si pe cale civila insa platiti taxa de timbru in functie de suma solicitata. In plus, trebuie sa dovediti valoarea prejudiciului.
Procesul penal sa finalizat . A primit scoatere de sub urmarire penala si amenda . Prejudiciul care trebuie dovedit consta in pagubele pe care le-am suferit sau puteam sa le sufar ( este vorba de falsuri in proiecte europene ) , mi-e frica ca nu stiu unde mai este numele meu si semnatura in fals, prejudiciu legat de drumurilr pe care le-em facut la Parchet Politie Judecatorie pentru a-mi demonstra nevinovatia ?
Cum adica sa va dovediti vinovatia? Vi s-a intocmit cumva dosar penal? Nu are cum. Mai exact ce prejudiciu ati suferit?

Eu sunt partea vatamata, invinuitul si-a recunoscut fapta, respectiv falsul in proiecte respectiv mi-a scris numele si mi-a contrafacut semnatura intr-un proiect cu finantare neramburasbila . Este vorba de un proiect de constructie statie taratare apa in vederea potabilizarii . Finantarea a fost oprita in urma demersurilor mele ca acest proiect este un fals si ca nu aparticipat nimeni la acest proiect . Trebuia sa moara cineva, sa se imbolnaveasca locuitorii orasului i, sa ia foc instalatiile, sa dam declaratii pe la diferite institutii, sa ne pierdem libertatea ??? Este vorba de prejudiciu constand in facturi Baroul de Avocati , bonurile fiscale carburant deplasari in mod repetat la Parchet, Judecatorie, IPJ , Baroul de avocati cu titlu de cheltuieli de judecata, daune morale cauzate de folosirea abuziva numelui meu si a falsificarii semnaturii mele in acest proiect ( un exemplar din acest acest proiect ajungand si la Ministerul Mediului Bucuresti) care mi-au adus prejudicii referitor la onoarea, demnitatea si reputatia mea si mai ale asupra libertatii mele, fata si de alte institutii si persoane creindu-mi totodata si disconfort psihic si moral in demersul meu in a arata diferitelor institutii care au competenta in efectuarea de cercetari penale, (in acest timp avand nevoie si de asistenta medicala ), prin diferite declaratii pe care le-am dat la ( Politie, Parchet, Judecatorie),sub aspectul neimplicarii mele sub nicio forma in acest proiect, utilizate in scopul demonstrarii nevinovatiei mele,
dar plangere penala ati facut pt savarsirea acestor infractiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model si termen actiune in pretentii zahsor zahsor In principiu este vorba despre o persoana care a folosit numele meu si semnatura in fals prin intermediul unei primarii pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Recupereare prejudiciu zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)
Pot solicita prejudiciile de sanatate si materiale ? zahsor zahsor Sunt parte vatamata intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de finantare ... (vezi toată discuția)