avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plafon indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plafon indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Am inteles faptul ca mamele aflate deja in concediu de crestere a copilului raman cu cei doi ani neschimbati... dar intrebarea mea se refera la procentul de indemnizatie care se acorda... intrucat de la 1 ianuarie trebuia sa se revina la cei 85%!!!! Se va proceda la aceasta modificare??? :O

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: nastase_ina , utilizator 11:05, 9 Decembrie 2010
Atat Botis cat si Boc au precizat ca indemnizatia va fi calculata la 75% din salariu...deci...va fi o majorare...de aproximativ 2,5%...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului Elisabeta C. Elisabeta C. Daca voi depune dosarul pt. concediu ICC in luna decembrie 2010 1) cand voi primi decizia de aprobare? 2) oficial voi fii in ICC din 1 decembrie chiar daca ... (vezi toată discuția)
Plafon indemnizatie crestere copil TudoracheF TudoracheF Buna ziua, Am inteles faptul ca mamele aflate deja in concediu de crestere a copilului raman cu cei doi ani neschimbati... dar intrebarea mea se refera la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)