avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

se mai poate recupera taxa auto daca am inmatriculat masina in martie 2009? Ma refer la o actiune in instanta.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 10:04, 16 Decembrie 2010
parerea mea este sa apelati la un av ptr practica va este favorabila.Riscati sa pierdeti.
Puteti invoca -art.23Tratatul de aderare a Romaniei,la UE
-Legea nr.157/ 2005 de ratificare a Tratatului de aderare a Romaniei,
-art 148 al 2 si 4 Constitutia Rom
-cauzele reunite C-367/93 la C-377/93, F. G. Roders BV; hotărârea din 7 mai 1987, cauza 184/85, Comisia c. Italia; cauza Simmenthal (1976)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare auto Dana Lazãr Dana Lazãr Buna ziua! V-aş ruga să-mi trimite-ţi şi mie o copie a unei hotărâri admisa cu taxa de poluare, taxă ce a fost platita la sfârşitul anului 2008. Vă ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2009 Robert Szasz Robert Szasz Ma intereseaza care dintre colegi a avut succes in instanta cu O.U.G. nr. 7/2009. Daca da, as dori cateva lamuriri profesionale. Multumesc! (vezi toată discuția)
Model de cerere de chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare Adrian Dinica Adrian Dinica care este amabil sa imi trimita si mie un model de cerere chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare? (vezi toată discuția)