avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCII

Un slariat poate fi penalizat disciplinar pe perioada concediului medical sau de odihna ?
Cel mai recent răspuns: COJANU ELENA , utilizator 12:40, 13 Decembrie 2010
pe perioada acestor concedii nu se poate desfasura cercetarea disciplinara. se poate comunica adresa de convocare sau daca cercetarea a avut loc si apoi angajatul a intrat in concediu, pe perioada concediului se poate comunica decizia de sanctionare.

e posibil ca fiind in concediu, angajatul sa nu se prezinte la cercetare si are un argument: este in concediu medical .
Conform dispoziţiilor art.50 li.b din Codul Muncii pe perioada concediului pentru incapacitate de munca(concediu medical) contractul individual de munca al salariatului este suspendat de drept.Deci in aceea perioada nu are nici un fel de relatii de munca cu angajatorul
Multumesc, mi ati fost de mare ajutor
Sarbatori fericite !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare la cercetarea disciplinara in perioada concediului de odihna?!? RobinHood RobinHood Buna ziua tuturor! As avea cateva intrebari la care astept raspunsuri urgente, documentate si la obiect, va rog, daca se poate!! Multumesc ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara mariad90 mariad90 Imi puteti spune va rog daca convocarea la cercetarea disciplinară prealabilă poate fi comunicată pe durata concediului medical, în situaţia în care ... (vezi toată discuția)
Gravida absente serviciu ionescucarmen ionescucarmen buna seara! in cazul in care o gravida absenteaza de la serviciu pe motive de sanatate, ii instiinteaza prin mail pe data de 3 martie, apoi ii cere ... (vezi toată discuția)