avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impartire mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impartire mostenire

multumesc anticipat celui care ma poate scoate dintr-un mare impas;am urmatoarea situatie: doi soti cumpara in timpul casatoriei un apartament.sotul a decedat si are ca mostenitori : sotia supravietuitoare si 2 copii din prima casatorie si al treilea copil din a 2 casatorie,cu ultima sotie.deci are in total 3 copii. cum se va imparti mostenirea? ce cota revine sotiei supravietuitoare si ce cota vor avea copiii? am nevoie urgent de raspuns. 2 notari mi-au spus lucruri diferite.multumesc pentru sprijin.
felicitari pt. @romascanu care dealtfel a dat si raspunsul corect. si explicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote de mostenire pentru copii din 2 casatorii diferite ContSters126200 ContSters126200 Buna dimineata! Am o cunostinta cu urmatoarea situatie familiala: un copil din prima casatorie si apartament proprietate personala cumparat inainte cu 3 ani ... (vezi toată discuția)
Rezerva mostenirii - cat se poate intinde testatorul Qubik Qubik Concret: sunt 2 copii, majori. Mama a decedat acum 20 de ani. Copiii , majori la decesul mamei au renunțat la mostenire. Tatal a devenit astfel unic ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire! urgent , va rog! luminita_gab luminita_gab va rog sa imi raspundeti in urmatoarea problema! suntem 3 frati la parinti, tata a murit in urma cu 2 ani si nu am dezbatut mostenirea! acum vreau sa ma ... (vezi toată discuția)