avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare carte de munca

Cand mama mea s-a pensionat cartea ei de munca a ramas la Directia de munca.Mergand sa-si ridice cartea de munca i s-a spus ca a avut loc o inundatie la subsolul cladirii unde se aflau cartile de munca si ca nu o pot recupera, deoarece s-a deteriorat.Ce trebuie facut in aceasta situatie si cine este raspunzator pentru acest lucru?
Multumesc mult.O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 10 Decembrie 2010
de la 01.01.2011 cartle de munca nu vor mai fi folosite, toate datekle sunt transferate in baza de date a ITM. exista o procedura destul de greoaie de refacere a cartii de munca - decretul 92 / 1976. analizati daca acest document va este folositor in forma fizica.
Ii este de folos daca a lucrat inainte de 01.04.2001 .... in acest caz, trebuie declarat pierdut carnetul de munca si apoi sa obtineti adeverinte de vechime de la toate locurile de munca avute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca pierduta de catre angajator lukas123 lukas123 Buna ziua, Fostul angajator mi-a pierdut cartea de munca. Ce fac acum ? Am pierdut si vechimea ? Mai sunt inregistrat pe undeva ? Multumesc in ... (vezi toată discuția)
Inchidere carnet de munca mariada2002 mariada2002 Buna seara, Se mai pot inchide carnetele de munca care la data de 01.01.2011 se aflau la Casa de Pensii pentru scanare? Din pacate, unitatea angajatoare a ... (vezi toată discuția)
Carte munca remammm remammm buna ziua. as dori sa va intreb cum pot imprumuta cartea de munca pentru cateva zile (in conditiile in care sunt bugetar, iar acestea sunt pastrate la ... (vezi toată discuția)