avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere carnet de munca

Buna seara,

Se mai pot inchide carnetele de munca care la data de 01.01.2011 se aflau la Casa de Pensii pentru scanare? Din pacate, unitatea angajatoare a fost desfiintata, ca urmare a comasarii prin absorbtie, la 01.01.2011, si doar cativa dintre salariati au fost preluati de catre noul angajator. In aceasta situatie, ce se intampla cu carnetele de munca ale salariatilor care au incetat activitatea la 31.12.2010?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 3 Decembrie 2015
Se pot face mentiunile aferente abrogarii Decretului nr.92/1976. In acest caz, va puteti adresa ITM-ului in raza caruia a avut sediul angajatorul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carnet de munca dianatransparency dianatransparency Buna ziua, Am si eu o problema. Ce fac in acest caz: - ridicare carnet de munca in data de 05.10.2011 de la ITM - carnetul de munca a fost inchis - ... (vezi toată discuția)
Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)
Carte de munca dorina58 dorina58 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasi de urmat in urmatoarea situatie: la solicitarea eliberari cartii de munca , am constatat ca nu sunt facute ... (vezi toată discuția)