avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lege 202/2010
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lege 202/2010

Pentru ca legea 202/2010 a modificat art.278 indice1 c.proc pen., iar hotararea instantei de fond este definitiva. ( practic s-a inlaturat calea recursului) . Plangerea s-a facut la judecatorie. Poate fi atacata in apel la Tribunal ?
Deocamdata nu am cautat solutii inedite specifice de care sa uzez.
De aceea spun ca...se pare...:(
Pare si de necrezut in acelasi timp...
Dar...asa cum spuneam cu alte ocazii...exercitarea de catre neinitiati a unor drepturi fara sa inteleaga exact ...duce catre asa ceva...:(
Instantele au fost intoxicate cu astfel de plangeri...si oamenii tot au de dat bani intrucat s-au respins...
Adica cei carora le era respinsa plangerea si recursul erau executati de stat pentru cheltuieli de judecata...
Nu stiu cat le pasa la guvernanti de cei care cred ca au dreptate dar...nu pot dovedi sau nu inteleg ca nu pot dovedi sau insasi legea...dar...cam era de asteptat asa ceva...

avocat CLAUDIU LASCOSCHI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere ordonanta procuror zahsor zahsor Am facut plangere impotriva procurorului de scoatere de sub urmarire penala la JUDECATORIE . Am vazut ca pe portalul sedintelor ca este respinsa plangerea ... (vezi toată discuția)
Recurs plangere impotriva rezolutiei - admisibilitate colonelu81 colonelu81 Plingere penala . Procuror da NUP , procuror ierarhic superior confirma solutia , se face plangere impotriva solutiei la instanta . Instanta respinge plangerea ... (vezi toată discuția)
Mai exista recurs? liviuu liviuu Mai exista recurs de 10 zile impotriva unei sentinte judecatoresti de NUP? Am auzit diferite pareri printre care si una conform careia dupa legea 202 din 2010 ... (vezi toată discuția)