Am achitat c/val unui contract de consultanta si reprezentare juridica cu avocata Daniela Duharu care este inscrisa in Tabloul Avocatilor al Baroului Bucuresti in urma cu 2 luni .Inainte cu 2 zile de termen m-a anuntat ca nu ma mai reprezinta ce este de facut in asemenea situatie
Poate, daca nuanteaza cererea putin, va beneficia de un nou termen. Dar nu va prezentati dvs si solicitati asta, ci avocatul pe care sper ca li veti gasi pana la termen.
Ce se discuta la acest termen? Obiect? Daca se depune ceva solicitati termen pentru a lua la cunostinta, chiar daca se depune un inscris de 3 cuvinte.
Nu putem sa aruncam cu pietre pentru ca nu stim despre ce este vorba.
Vorbiti cu dna avocat sa va dea o cerere prin care reziliaza contractul cu dvs. si depuneti-o.
S-ar putea sa nu obtineti un termen dar macar incercati.
Ok, Andrei, nici de 2 ori nu ti se da termen... E bun ce a spus Gabriela, poate merge, dar nu neaparat... cum spunea si ea.
Mai e un lucru: de cate ori nu ti s-a dat macar un termen pentru aparare?
La TB, sectia a treia civila e un complet, de joi parca, in care abia obtii termen pentru lipsa de aparare. Daca tu, care ceri, esti si cel care a facut apelul/recursul, mai mult ca sigur ca nu-ti da. :D Si in mod corect dealtfel...
Apoi, eu nu obisnuiesc nici sa-mi trimit clientii sa ia astfel de termene si nici sa iau eu... dar m-am opus cu succes de multe ori la acesta termen, mai ales daca macar cu o prezumtie sau un act poti arata ca e facuta cu rea-credinta.
Din pacate, slabe sanse si sa se depuna ceva intre termene, dar nu e imposibil, e bine sa incerce.
Indiferent ce e, nu lasi clientul cu 2 zile inainte de termen. M-am saturat de chestii care par ca sunt impotriva actului de justitie din partea colegilor...
Sa nu mai spun ce actiuni vezi... #-o Sau avocati care se prezinta dar nu reprezinta si nu asista clientul pentru ca asta nu i-au adus banii... Atunci, acolo... :O
Ok, imi cer scuze daca am sarit cu presupusul in acest caz, insa eu, ca avocat, am nevoie de timp si munca suplimentara sa castig increderea intr-un client din cauza unor asemenea intamplari... NU cu mine.
Perfect de acord Liliana, problema este ca depinde de jude.
Am fost pus in situatia in care imi vine reclamantul ca o floare la primul termen in recursul intentat de el si imi cere termen pentru a isi angaja aparator!!! Ma opun dar se admite, si asa se bucura ca au o cauza in minus in ziua respectiva.
Bieinteles ca nu lasi clientul cu 2 zile inainte de termen. Clar!
Imi asigur substituirea in cauza daca nu ma pot prezenta din diferite motive....Pun omul in legatura cu un coleg sau fac cumva.
X-(
Eu sint citata intr-o actiune intemeiata pe art 480,481 C.pr.c si legea 112/1995 in constatarea nulitatii contractului incheiat intre mine si Primaria Municipiului Buc.
La primul termen mi-a spus sa cer termen pentru lipsa de aparare care mi s-a acordat termenul a fost in 26 Ian.2008 si mi-a dat termen 17 Martie 2008
Sint sigura 100% ca nu mi se va mai acorda un alt termen Intimpinarea nu a depus-o
Credeti ca in afara de emailul pe care mi l-a dat in care imi spune ca nu ma mai reprezinta mai imi va da vreun inscris eu ma indoiesc
Voi printa emailul ca sa ma justific luni 17 Martie 2008 Va cer scuze ca sint atit de nacajita am scris gresit sectia reala este 5 a TMB-ului
I-am dat nenumarate apeluri telefonice emailuri dar nu imi mai raspunde
Va multumesc mult mult pentru atentia pe care mi-o acordati precum si pentru raspunsuri