avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocata?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocata?

Am achitat c/val unui contract de consultanta si reprezentare juridica cu avocata Daniela Duharu care este inscrisa in Tabloul Avocatilor al Baroului Bucuresti in urma cu 2 luni .Inainte cu 2 zile de termen m-a anuntat ca nu ma mai reprezinta ce este de facut in asemenea situatie
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 19:13, 17 Martie 2008
Articolele 471-487 au fost abrogate prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 138/2000.

Este si e-mail ul o notificare....#-o
Termen pentru a va procura un aparator nu va va acorda, sunteti decazuta din termenul de depunere al intampinarii, dar incercati sa discutati cu un avocat care sa se prezinte la urmatorul termen.
Sunt curios, intampinarea este formulata?
Pentru ca daca este, depuneti-o oricum, prin registratura daca va refuza primirea pe motiv ca este introdusa peste termen.

Am avut o situatie in care era termenul 3, se depune la dosar o cerere de acordare termen, denumita intampinare.
Nu va spun ca instanta amana si acorda termen pentru a se lua la cunostinta de intampinare!!!!!!!
Formularea era ceva gen "dati un termen de minim 40 50 de zile, multumesc"

Edit:
Daca pentru partea adversa se preinta cineva, incercati sa ajungeti la o conventie cu privire la art. 155 C. pr. civ, astfel incat instanta sa poata amana IN TEMEIUL INVOIELII PARTILOR un alt termen de judecata.

Codul de procedura prevede ca instanta poate acorda termen pentru lipsa aparare, o singura data, precum si in situatia in care partile convin la amanarea judecatii, numai o singura data. Merita incercat.
Succes, sa ne tineti la curent :)
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2008
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
Si Gabriela are dreptate, nu stim exact ce s-a intamplat, dar... exemplul e nasol rau pentru breasla noastra... :(
Nu va da termen... #-o Nu e chiar nasol ca nu are intampinare, dar nu stie femeia ce probe sa propuna...:(
Poate vorbiti cu consilierul primariei, de regula e acolo la 8:30 la dosar... Dar nu toti...
Liliana ai dreptate.... este nasol pentru breasla noastra...

Doamna din cate vad este in cursul unui proces de revendicare. Este dosar de fond?
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2008
Gabriela Mihai, Avocat
Luati totusi legatura cu d-na avocat, pt a depune la noul termen cerere de reziliere a contractului si atunci instanta sa acorde un alt termen la care dvs. sa va puteti prezenta cu un alt avocat.
In ceia ce priveste onorariul platit tot cu d-na av. tb sa vb si daca nu rezolvati problema de restituire a onorariului va adresati baroului din care face parte.
Incredibil ce s-a intimplat astazi in instanta cu toate ca am anuntat-o ca este in litigiu contractul incheiet cu ea Ce credeti s-a prezentat si ea si cea de a doua avocata cu care semnasem un alt contract La bara a cerut ca eu sa afirm ca renunt la contract iar eu am spus ca am anuntat datorita faptului ca ea m-a anuntat cu 2 zile inainte de al doilea termen ca nu ma mai reprezinta Deci nu eu renuntam ci ca urmare a deciziei sale de a ma reprezenta aratind instantei emailul primit pe 12 Martie nu a consemnat nimic din ceeace spunea ea si a cerut intimpinarea scrisa de a doua avocata
a insistat sa-i primeasca intimpinarea la grefiera care a refuzat
Cum credeti VA ROG SA MA SFATUITI SA-MI RECUPEREZ BANII ACHITATI

Alte discuții în legătură

Nu am depus intampinare- care sunt consecintele? ContSters337674 ContSters337674 Am fost cemata in judecata intr-n proces civil si nu am depus intimpinare . A trecut termenul...Este grav ? Ma mai pot apara ?Un avocat eventual ar mai avea ce ... (vezi toată discuția)
Contract de asistență juridică în copie, nedatat, cu plata în rate. poate impune avocatul plata integrală? maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, In conditiile in care din partea avocatului am primit copia contractului de asistenta juridica, nu originalul, si aceasta nedatata, acest ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)