avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FUNCTIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FUNCTIE

Am o problema mai ciudata!
Am o firma de proiectare in constructii. Doresc sa angajez un domn care este inginer dar mecanic nu constructor. Deci nu il pot angaja proiectant inginer constructor. Avand in vedere ca in facultate , la fel ca toti inginerii afacut desen tehnic si cursul de autocad ( programul folosit) mie mi se pare logic sa il angajez pe postul de desenator.
Astept pareri!
PS : la ITM mi-au zis ca e in tegula logica mea, dar totusi!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Claudia Baltatescu , Consilier juridic 19:13, 24 Martie 2008
il puteti sa-l angajati ca desenator fara nicio grija ...... :)
normal, poate fi angajat pe o functie ce impune sa aiba studii medii, al avand studii superioare !
Sper sa nu va stresez foarte mult, dar revin cu o intrebare:
imi puteti da o lege la care sa ma raportez? tocmai in idea de a nu avea probleme cu angajatul!
L-am angajat desenator intre timp, dar as dori daca se poate o baza legala!
multumesc tare mult pentru rabdare!
o zi excelenta
Angajarea se face in baza Codului muncii.
Leg.53/2003 cu modificarile si completarile ulterioare (codul muncii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa postul de inginer de sistem/analist programato in invatamant? elenae elenae Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema: sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)