avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... certificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

certificat medico legal

am contestat un certificat medico legal.organele de cercetare mi-au respins solicitarea motivand ca acel certificat a fost eliberat de un medic specialist .
mai pot face ceva?
pot sa ma adresez si in alta parte???
unde?
am vreo sansa sa se repete examinarea ??
va multumesc:((
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:00, 14 Decembrie 2010
Solicitati efectuarea unei contraexpertize.

andymaurul
unde sa o mai solicit???partea vatamata a depus un certificat medico legal pe care eu am solicitat sa l repete insa nu mi au aprobat cererea.
mi-au tris cei de la politie rezolutie comunicandu mi ca mi respinge solicitarea deoarece a fost eliberat de un medic specialist.
Nu sa se repete.Sa se efectueze o contraexpertiza de catre alt expert autorizat,pe cheltuiala dvs..Depuneti cererea la procurorul de caz,in mod argumentat,prin obiectiile ridicate fata de aceasta expertiza.

andymaurul
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator
Daca dosarul va ajunge in instanta,personal sau asistat de avocat,aveti posibilitatea sa o reiterati in fata magistratilor care vor concluziona asupra utitlitatii si admisibilitatii acesteia.
va multumesc.asa am cerut.contraexpertiza deoarece pe certificat scrie ca partea vatam nu are acte de identitate,luandui se amprenta indexului stang, si apoi cei 2 martori solicitati puteau sa declare ca nu prezenta semne de fractura piramidala nazala pt 18 zile ingrijiri.

Alte discuții în legătură

Sfaturi cum sa procedez lorilorelay lorilorelay partea vatamata dintr un dosar isi scoate un certificat de la un medic legist cu 18 zile ingrijiri medicale(fara carte de identitate-nu o avea asupra sa).isi ... (vezi toată discuția)
Probe noi? dia2120 dia2120 intr un dosar penal pt talharie am contestat un certificat medical de 17-18 zile cu diagnostic TCF,contuzie orbita dreapta,fractura piramida nazala,solicitand ... (vezi toată discuția)
Expertiza medicala bagobond bagobond Eu is invinuitul. P. vatamata are 17 zile IML, dar nu cred ca le merita. Daca cer o expertiza medicala, ce sanse am sa mi se aprobe? EU cred ca acele ... (vezi toată discuția)