avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sfaturi cum sa procedez
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sfaturi cum sa procedez

partea vatamata dintr un dosar isi scoate un certificat de la un medic legist cu 18 zile ingrijiri medicale(fara carte de identitate-nu o avea asupra sa).isi aduce o alta cunostinta care declara putin diferit de partea vatamata(existand intre declaratiile celor 2 cateva contadictii).
solicit la politie contraexpertiza pe certificat,audierea partii vatamate si confruntare intre parte vatamata si prietenul sau.
mi se refuza.
fac plangere la procuror.mi se respinge.
mai are sens sa mai fac plangere si la prim procuror?
am vreo sansa de reusita?
in instanta ......cum ma va afecta acest dosar care este ,,fabricat'' f.mult.
cu stima tuturor
Cel mai recent răspuns: lorilorelay , utilizator 15:36, 14 Decembrie 2010
puteti reclama si la prim-procuror insa cu putine sanse. ramine doar sa reiterati criticile dvs in fata instantei de judecata. aceasta poate dispune refacerea probelor.

este posibil ca cererea dvs sa nu fi fost profesionit motivata si din aceasta cauza procurorul sa nu fi fost convins de utilitatea unei noi expertize. pe de alta parte, faptul ca cele 2 persoane se contrazic nu inseamna ca certificatul este gresit.

sunteti asistat de catre un avocat?
in declaratiile celor 2 exista neconcordante.
am avocat insa.....
eu nu prea imi explic cum se poate intocmi un dosar asa simplu.
locuiesc la tara.politia primeste reclamatia....face repede....asa zise ,,probe''.il trimite sa si scoata certificat,aduce martori...care nu erau de fata....dau declaratii care pe unele locuri....nu bat....inainteaza la org cercetare penala dintr un oras....
care nu mai audiaza pe nimeni.nici parte vatamata,nici martori...nimic.respinge tot ce am cerut noi,acuzatii.
facem plangere la procuror.aceeasi problema..respinge.
adica oricine isi poate aranja un dosar???cu cei din politie??/
ma depaseste...si nu mai stiu ce sa cred si cum sa procedez.
ajung in instanta pt un dosar mai mult fabricat.
#-o

mentionez ca i s a oferit pt o vanataie certificat de 18 zile.....in care scria ca avea fractura piramida nazala .am solicitat contraexpertiza....sa depuna ceva copie dupa radiografie...etc....cerand sa audieze 2 pers care putea sa declare ca....nu era snopit in bataie.....si asta au refuzat.
sunt disperat....
adica daca politia de la cercetare penala si procurorul nu au dubii....care sunt greu de explicat de ce nu le au.....imi poat erefuza orice in faza de cercetare.corect?/?
credeti ca in fata judecatorilor....nu voi avea aceleasi surprize???
cu stima
Aveti dreptul sa va aparati si trebuie sa o faceti daca asa considerati.
Avocatul dvs. ce zice?
pai...el imi tot da sperante insa.....am sperat ca cei de la politie sa mi aprobe cererile facute....apoi am sperat ca procurorul sa aprobe....acum mai sper ca prim procurorul sa aprobe...apoi....judecatorul
insa sunt ...cu nervii la pamant.prea multa speranta si deja nu stiu ce sa mai fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal estrela2126 estrela2126 am contestat un certificat medico legal.organele de cercetare mi-au respins solicitarea motivand ca acel certificat a fost eliberat de un medic specialist ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si amenintare cu moartea ContSters404664 ContSters404664 Buna seara. Acum cateva zile am fost agresata de niste oameni in fata unui supermarket pe motiv ca as fi injurat-o pe o fata de-a lor cu cateva zile in urma ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog teasta teasta Buna seara . Voi fii scurt si la obiect . Acum 1 luna de zile am avut o cearta cu fosta mea prietena , cearta care a dus la o bataie din partea mea . Regret sa ... (vezi toată discuția)