avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestrare de persoana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestrare de persoana

Ma numesc Elena

Mama mea are o varsta respectabila ,a fost externata din spital de sora mea pe proprie raspundere si dusa in garsoniera ei .Nu ne permite s-o vedem mie si tatalui meu si s-o tratam ambulatoriu , am facut reclamatie la politie si nu vrea sa stea de vorba nici cu politia ,nu lucreaza de 8 ani sora mea si specific ca locuieste intr-o camera cu fiica ei care nu are nici ea servici vreau sa v-a precizez ca parintii mei locuiesc intr-un apartament cu doua camere .Nu am bani sa imi angajez un avocat .
Ce pasi trebuie sa urmez din punct de vedere juridic ??
Multumesc anticipat .


Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2010
rodinelu64, utilizator
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:33, 13 Decembrie 2010
Daca ati facut plangere la politie se vor face cercetari.
sesizati si serviciul de specialitate din cadrul primariei locale, sa verifice modul in care este intretinuta persoana respectiva si acordul ei cu privire la aceasta situatie. este posibil sa isi fi manifestat acordul avind in vedere gradul de rudenie.

reclamatia la politie a fost facuta in scris?
Fapta se numeste lipsire de libertate in mod ilegal si este prevazuta de art.189 c.p.,insa nu cred ca ne aflam in prezenta acestei infractiuni.Daca doar pe dvs. va opreste sa o vedeti si sa o vizitati ,nu este infractiune,Daca alte persoane cunoscute-vecini,prieteni,rude,etc-sunt acceptate pentru a vizita pe mama dvs....Oricum ,solicitati o audienta la seful unitatii de politie competente si supuneti atentiei dansului aceasta speta.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfaturi! sora mea a externat-o pe mama pe proprie raspundere... rodinelu64 rodinelu64 Mama mea are o varsta respectabila ,a fost externata din spital de sora mea pe proprie raspundere si dusa in garsoniera ei .Nu ne permite s-o vedem mie si ... (vezi toată discuția)
Unde este dreptatea? prislop prislop Tatal meu a decedat in anul 2001,lasand in urma un apartament cu trei camere in care a ramas sa locuiasca mama mea si o garsoniera in care locuia sora mea cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra minorului NICOLES NICOLES buna seara, m am inregistrat pe site deoarece (desi am citit mai multe pareri) am in continuare mici nelamuriri. pentru inceput cateva detalii...ma numesc ... (vezi toată discuția)