avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Ce inseamana alineatul din contract "Noi partile contractante evaluam intretinerea pe termen de 10 ani, la suma de 130.000.000 lei egala cu valoarea omobilului transmis";mentoinez ca intretinuta are statut -" exercitiul dpret de uzufruct viager".
Va rog sa imi explicati iar contractul e facut in anul 2001, asta inseamna ca expira in 2011?
Cel mai recent răspuns: Popescu Pepe , utilizator 15:31, 21 Mai 2018
O întrebare: dacă într-un contract de întreținere sunt în calitate de întreținător doua surori una căsătorită și una necăsătorită cum se face mențiunea in contract? Este obligatoriu menționat și soțul acesteia în contract în condițiile în care la final se dorește ca împărțirea imobilului deținut de întreținut sa se facă în mod egal între surori?
Sau dacă se face mențiunea "întreținătorii sunt X necăsătorită și Y căsătorită cu Z" cum se va face la final împărțirea în condițiile în care participă și soțul Z la prestare întreținere?
Sau dacă în contract se menționează " întreținători sunt X necăsătorită și soții Z cu Y, cum se face împărțeala in două părți sau în trei părți în condițiile în care toți își aduc aportul și acest aport ar fi indivizibil?
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
Popescu Pepe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare apartament - plata datorii iondaniel23 iondaniel23 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: - Am un prieten bun, acesta are un apartament in care locuieste mama lui. Aceasta a adunat datorii in valoare de X ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager și obligația de întreținere Ioan73 Ioan73 Bună seara, în luna august 2011 am încheiat un contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager și clauza de întreținere între mine împreună cu ... (vezi toată discuția)
Contr.vanzare cu pret derizoriu dedea dedea Buna ziua. Am si eu o problema: Un cunoscut a facut act de vanzare cumparare cu uzufruct. Pe contract scrie suma de 8000 euro, contractul fiind facut in 2005, ... (vezi toată discuția)