avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expirare antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expirare antecontract

Buna seara.acum 2 ani am facut un antecontract de vanzare cumparare incheiat cu o persoana in notariat.termenul a expirat,iar acum potentialul cumparator mi-a facut notificare la executor sa maprezint la brasov la semnare in 2zile .ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adrianamanea , utilizator 08:20, 14 Decembrie 2010
Am uitat sa mentionez ca doar pe numele meu s-a emis acea somatie,cu toate ca eram 2parti in antecontract,anbele cu procuri.s-a procedat corect de catre executor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament in faza executarii silite AlinaIoanPopa AlinaIoanPopa Buna ziua, Acum 8 ani, am cumparat un apartament prin credit ipotecar. Au fost niste probleme financiare, si nu am mai putut plati ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,eu si sotul in septembrie 2019 am cumparat un teren ... Ana710 Ana710 Buna ziua ,eu si sotul in septembrie 2019 am cumparat un teren dar sa facut un ante contract de vanzare cumparare terenul a fost luat in rate 4000€avans si ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare nerespectat? cugetatorul cugetatorul Buna ziua. Se doreste vanzarea unei case cu terenul aferent. In fata notarului se constata ca sunt probleme privind intabularea terenului. Se ... (vezi toată discuția)