vera_2209 a scris:
Stiu ca nu exista acte contabile deoarece eu am lucrat pana la sf lunii feb. si actele pe ianuarie nu erau inca facucte si declaratii;le nedepuse iar cand am sunat acum o sapt sa intreb de bani am intrebat si de acte si mi-a zis ca nu s-au facut ca nu a gasit pe cineva sa aduca sa le faca dar ca sa stau linistita ca se rezolva.Am fost si al itm sa am interesez ce consecinte are acea sesizare si mi s-a spus ca imediat ce o fac se va duce cineva in control; la firma si pt inceput i se va da o amenda de 5000 ron si un termen de 15 zile sa platesca salariile dac nu le plateste vor revenii si vor da o noua amenda dar mi-a zis ac intr-un fel va fi in dezavantajul nostru ca salariati deoarece banii pe care poate ii va face rost in loc sa ni de-a noua ac salariati ca drepturi salariale vor fi da-ti spre plata amenzilor. Sunt total dezorientata si nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac.
Ce explicatie curioasa.
Va plati si salariile si amenzile.
Mai simplu si mai rapid se poate obtine plata salariilor in justitie. O reclamatie la ITM se poate finaliza cu un control care sa dea un avertisment si atat.