avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Codul CAEN 8690
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Codul CAEN 8690

ce activitati prevede codul CAEN 8690 ?puteti sa il prezentati mai detaliat va rog.
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 12:03, 22 Iulie 2013
Conform detalierii din CAEN REVIZUIT 2 - Note explicative, Codul 8690 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana include:
- activitati referitoare la sanatatea umana, ce nu sunt efectuate in spitale sau de catre medici sau dentisti, cum sunt: activitati ale infirmierelor, moaselor, fizioterapeutilor sau altor medici in domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei,homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii, etc.
Aceste activitati se pot desfasura in clinici medicale, de tipul celor atasate intraprinderilor, scolilor, azilelor de batrani, sindicatelor si confederatiilor sindicale, si in centre de sanatate, altele decat spitale, precum si in cabinete particulare sau la domiciliul pacientilor.
Buna ziua sub acest cod se pot intermedia si servicii medicale, turism dentar?
buna seara , am si eu un caz de NUTRITIONIST si biorezonanta activitati paramedicale se incadreaza ca PFA in acest caen ?

ati avut un caz similar, multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2013
olden, utilizator
Parerea mea este ca poate. Am mai vazut asemenea cazuri.
DOMENII de practică în medicina complementarăa alternativă (conform clasificării elaborate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii)

PROFESIE LIBERA conditie studii superioare
Dietă , nutriţie , stil de VIATA :
Schimbarea stilului de viata - life style, Terapie Gerson T.BIGU, Terapie macrobiotica, Megavitamine, Vegetarianism, Feng Shui, Suplimente alimentare .
ART. 4
(1) Activităţile şi practicile de medicină complementarăaalternativă pot fi exercitate de următoarele categorii profesionale, în condiţiile prevăzute de lege:
a) medici, medici dentişti şi farmacişti;
b) psihologi;
c) absolvenţi ai altor instituţii de învăţământ superior.
(2) Pentru a deveni practicieni de medicină complementarăaalternativă, persoanele prevăzute la alin. (1) sunt obligate să posede autorizaţia de liberă practică eliberată, conform legii, de Ministerul Sănătăţii Publice cu avizul Centrului Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar.
ART. 5
Autorizaţia de liberă practică de medicină complementarăaalternativă se eliberează pe baza următoarelor acte:
a) diploma eliberată de instituţia de învăţământ superior sau atestatul ori certificatul de pregătire specifică în domeniu;
b) certificat de cazier judiciar;
c) certificat de sănătate;
d) avizul Ordinului Practicienilor de Medicină Comple-mentară/ Alternativă.
DOMENII de practică în medicina complementarăa alternativă (conform clasificării elaborate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii)

Dietă nutriţie stil de VIATA :
Schimbarea stilului de viata - life style, Terapie Gerson T.BIGU, Terapie macrobiotica, Megavitamine, Vegetarianism, Feng Shui, Suplimente alimentare .

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2013
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru urmatoarele activitati:masaj si reflexoterapie, nutritie, terapii naturiste, cosmetica si intretinerea organismului? (vezi toată discuția)
Cod caen pentru servicii de biostatistica si bioinformatica. andreilazar9 andreilazar9 Buna seara, as fi recunoscator daca m-ati puta ajuta cu alegerea codurilor CAEN pentru urmatoarele activitati: cod CAEN pentru servicii de biostatistica si ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN se foloseste pentru urmatoarele activitati: masaj si reflexoterapie, nutritie, cosmetica si ingrijirea corpului? (vezi toată discuția)