avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Organizare profesionala consilieri juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Organizare profesionala consilieri juridici

Vreau sa ma inscriu, conform in legii, in o organizatie profesionala a consilierilor juridici. In Bacau, exista doua variante - amandoua cu tabloul consilierilor juridici afisat la Tribunal. Prima varianta este Corpul Consilierilor Juridici - sediul in Bucuresti, taxa de intrare e in jur de vreo 700 lei. A doua varianta este o asociatie inregistrata in Bacau, taxa de intrare e in jur de vreo 30 lei.

O fi avand vreun avantaj inscrierea in CCJ ?
Cel mai recent răspuns: ContSters126538 , utilizator 21:38, 14 Decembrie 2010
Asociatia respectiva din Bacau nu tine de Uniunea CCJ Bucuresti?
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
nu ! citind site, observ ca e membru fondator al federatiei 'Pro Jure' din Brasov
Toate asociatiile profesionale ale consilierilor juridici sunt persoane juridice de drept privat, cu patrimoniu propriu si organe de conducere proprii, infiintate in baza ordonantei 26/200.
Niciuna din aceste asociatii profesionale nu ofera membrilor sai niciun beneficiu. Dintre cele doua eu as alege-o pe cea care are costuri mai mici.
Tine-ne la curent cu decizia luata. Si anunta-ne daca gasesti vreo diferenta intre cele doua.
cam la asta ma gandeam si eu - saptamana asta sau saptamana viitoare m-as baga in asta 'ieftina' si fac reportaj din interior :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma inscriu in asociatia cons jur sau in uniunea colegiilor cons jur? ContSters73118 ContSters73118 Buna. Sper sa nu vi se para o intrebare stupida, ceea ce am sa va intreb in urmatoarele rinduri. Sint angajata ca c j la un birou notarial din Bacau(mi s-a ... (vezi toată discuția)
Ghicitoare consilier juridic! Verificati cine detine domeniul internet unde este prezentata asociatia profesionala unde sunteti obligati sa va inscrieti pentru a profesa legal. Pe urma ... (vezi toată discuția)
Ce avantaje am daca ma inscriu in colegiul consilierilor juridici? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU In afara afara ca ma rup de bani, ce avantaje am, ca am obs ca din ce in ce mai des se cere la un job sa fii membru in acest CCJ . O alta nelamurire a mea ... (vezi toată discuția)