avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general export cu produse de panificatie urgent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

export cu produse de panificatie urgent

O firma vrea sa faca export cu produse de panificatie in tari din cadrul Uniunii Europene.Firma este inscrisa in registrul operatorilor intracomunitari,sunt necesare si alte autorizatii sau acte pentru a desfasura aceasta activitate?Va rog raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 22:02, 14 Decembrie 2010
De obicei studiul continuu al legislatiei din domeniul dv. va scuteste de neplacerile cauzate de ragazul adesea prea scurt pentru a da un raspuns.
Intrebarea dv. insa priveste un alt domeniu decat cel al contabilitatii. Sa faci afaceri este si ea o arta care se invata , dar nu din intrebari pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare ingrasamant in romania luizacsinte luizacsinte O societate din Italia intreaba daca este posibila inregistrarea in Romania pentru a vamui, importa, comercializa ingrasamint chimic in Romania. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Import-export inre tarii ue sorinbalan78 sorinbalan78 Doresc sa import din Romania catre UK produse alimentare si dulciuri.Sunt in Uk de ceva timp.Nu stiu care sunt pasii inceperii acestei mici afaceri , ma puteti ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii, acte sunt necesare pentru infiintare pfa, srl in cazul import-export de miere de albine si produse apicole? violeta44 violeta44 Va rog, poate sa ma ajute cineva cu informatii legate de ceea ce trebuie sa fac pentru a infiinta o astfel de societate? Pfa sau Srl? Ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)