avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obtinere autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obtinere autorizatii

Un SRL care presteaza servicii de invatamant..respectiv cursuri de informatica pentru adulti prin intermediul unor lectori profesori are nevoie de obtinere autorizatie de la MEC (Ministerul Educatiei si Culturii-parca asta era nomenclatura) . Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: smart accounting business srl , Contabil 17:56, 18 Martie 2008
elis a scris:

trebuie sa fie avizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Multumesc mult ....si sincer apreciez intotdeauna raspunsurile dvs...chiar de multe ori le-am citit...
dar totusi cred ca diploma nu este obligatoriu sa fie avizata de aceste Ministere... cred ca este optional..m-ar interesa mult daca ati putea sa-mi precizati exact unde scrie obligativitatea avizarii de catre firma care presteaza activitatea de "alte forme de invatamant" adica de fapt niste cursuri pt studenti si adulti si pentru care la sfarsit se da doar diploma de participare. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie caen 8042 bl_prof bl_prof Buna ziua. M-ar putea cineva ajuta cu niste sfaturi? Am un AF si din acest an colaborez cu o firma prin intermediul caruia am format niste cursuri de formare ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Cum obtin dreptul de a elibera europass lingvistic? Blu37 Blu37 am un srl cu principalul obiect de activitate cursuri de limbi straine pentru adulti (cod CAEN 8042). as vrea sa pot elibera la sfarsitul unui modul de curs un ... (vezi toată discuția)